Om DCB

Danish Crane Building A/S er etableret i 1983 og arbejder på et fundament af mere end 30 års erfaring med kraner og løftegrej. Virksomheden er i dag den eneste danske kranfabrik, der har kompetence og kapacitet til alle faser i udvikling, projektering, produktion og montage af kraner.

Med egen konstruktions-, el- og produktionsafdeling sikrer vi, at vores motto altid efterleves: ”Den rigtige løsning til den rigtige pris i rette tid”.

DCB, som vi kaldes i daglig tale, leverer traverskraner, svingkraner, wiretaljer, kædetaljer og portalkraner baseret på et bredt standardprogram, der tilpasses efter hver kundes behov og ønsker. Blandt de særlige områder for DCB på verdensmarkedet er maskinrumskraner, der udvikles og produceres til skibsværfter over hele kloden og proceskraner til bl.a. kraftvarmeværker, affaldsforbrændingsanlæg og mejerier.

Projektering til det endelige løftDCB håndterer alle opgaver indenfor kranløsninger fra indledende projektering til færdig installation.

Vores ekspertise omfatter rådgivning, teknisk salg, mekanisk og elektrisk produktion samt montage og servicering af færdige kraner og krananlæg. Serviceafdelingen udfører ligeledes service på andre krantyper og fabrikater.

Respekt for detaljenVi arbejder med, hvad der bogstaveligt talt kan kaldes for ”tunge opgaver”

Men trods stål og svært gods er det i detaljerne, DCB gør forskellen. Det gælder lige fra vores ultimative respekt for vores kunders behov over den kompetente rådgivning før, under og efter et salg til servicemontørernes vågne øje for alt, der har betydning for sikkerheden og økonomien i de krananlæg, vi servicerer.

Stærke partnerskaber

DCB har en unik styrke i, at udviklings- og konstruktionsafdelingen er under samme tag som produktion, salg og service i Nibe.

Ancienniteten hos de godt 80 medarbejdere er høj, og sammen med det traditionelt høje uddannelses- og kvalitetsniveau i Nordjylland har det gjort DCB til en værdsat parter for nogle af verdens største producenter af krankomponenter og løftegrej. Blandt de væsentligste bør nævnes Verlinde, som vi er agenter for i Danmark og Voith, som vi er agenter for i Skandinavien.
Desuden skal nævnes Conductix-Wampfler, Liftket og JAY-Electronique, som alle er nære samarbejdspartnere.

En løfterig fremtidDCB er i en fortsat positiv udvikling indenfor alle de områder, vi beskæftiger os med.

Vi tror på dansk håndværkskvalitet, og vi respekterer værdien af veluddannede medarbejdere og omhu for vores kunders behov. Som en velkonsolideret virksomhed med unikke produkter og kompetencer går vi fremtiden i møde med udsigt til fortsat vækst og udvikling.