Referencer

Danish Crane Building A/S har udviklet, produceret og leveret kraner i over 40 år.
En komplet referenceliste vil derfor være helt uoverskuelig og irrelevant.

Ønsker du referencelister, er du meget velkommen til at kontakte en af medarbejderne i salgsafdelingen,
der gerne oplyser referencer, der er relevante for dig.

Se evt. nærmere på de enkelte produkter, hvor der er en del fotos fra installationer.


Læs et lille udpluk af kundeudtalelser om Danish Crane Building

Det siger kunderne om os

"DCB har med start 2013 levererat automatisk kran för hantering av biobränsle till två av våra projekt i Norge.

DCB har uppfyllt alla våra förväntningar och krav från offert till programändringar i kranarnas styrsystem genom fjärruppkoppling."

- Thomas Karlsson, Statkraft


"Assens Fjernvarmes beslutning om at samarbejde med DCB er frem for alt forankret i deres tekniske kompetencer indenfor kranområdet samt en stor erfaring i automatisering af krananlæg.

Over tid har vi løbende opdateret og fornyet vores krananlæg, så Assens Fjernvarme i dag besidder den nyeste teknologi. DCB har i denne proces arbejdet yderst professionelt, lige fra den indledende rådgivning over installation og indkøring til drift.

Vores kransystem er hjertet i vores produktion, hvorfor vi er dybt afhængige af at projektdeadlines og aftalte idriftsættelsesterminer overholdes. Af samme grund kan vi heller ikke acceptere unødig udetid eller nedbrud. Vores erfaring med DCB er, at vi har en kompetent samarbejdspartner i disse situationer."

- Marc Roar Hintze, Adm. Direktør, Assens Fjernvarme"Vi havde i 2012 problemer med vort daværende krananlæg og følte ikke vi fik den nødvendige support fra den daværende leverandør, men en kontakt til DCB resulterede i nogle meget konstruktive tiltag og en meget seriøs opfølgning der sikrede, at vi hurtigt var oppe at køre igen.
I forbindelse med en alvorlig brand i vores siloområde, hvor vore 2 eksisterende krananlæg udbrændte, viste DCB sig igen meget servicemindede, fleksible og løsningsorienterede. De var hurtigt ude med tilbud og prioriterede vort og forsikringsselskabets ønske om hurtig levering, samt alternative tiltag hvor vi hurtigt kunne få anlægget i gang igen med midlertidige løsninger.
Her kan nævnes en akut løsning, hvor den bedste af de udbrændte kraner blev fragtet til Nibe, hvor DCB hurtigt fik den renoveret og monteret op med fjernbetjening, og dermed hjalp os til at komme hurtigt i drift igen, samtidig blev der sideløbende arbejdet på 2 nye traverskraner, som kom på plads indenfor den lovede tidsplan.
De nye kraner blev leveret og indkørt, og vores personale blev undervist i brugen af kranerne. Alt sammen til vores fulde tilfredsstillelse.
Efterfølgende har DCB fortsat vist sig meget kompetente og servicemindede, og de er i dag vort naturlige valg som serviceleverandør på vore krananlæg.
Vi oplever også DCB som fleksible og løsningsorienterede, idet vi havde et ønske om at kunne start 2 stk. ventilatorer i vores siloområde, dette kunne DCB hurtigt lægge ind i kranstyringen, så ventilatorerne nu kan betjenes fra kranstolen via en ledig udgang i kranstyringen.
Vi har kun rosende ord at sige om vores samarbejde med DCB, og forventer et langvarigt og positiv samarbejde."

- Brian Støttrup, Driftsleder EL og SRO, Aars Fjernvarme

"Lemvig Varmeværk har gennem de sidste 11 år haft DCB som servicepartner på vores fliskran.
Vi ser DCB som en solid samarbejdspartner, der holder det de lover. Serviceorganisationen fungerer perfekt."

- Svend Erik Bjerg, Driftsleder, Lemvig Varmeværk

"God samarbejdspartner – hurtig levering og altid klar til at træde til."

- Flemming Andersen, Bladt Industries A/S

"Hos Tjæreborg Industri har vi indenfor de seneste 13 år gennemført godt 30 projekter med faste biobrændsler for forskellige danske fjernvarmeværker.
I omkring 25 af disse projekter har vi brugt DCB som leverandør og samarbejdspartner til automatiske kranløsninger for indfødning af brændslet til kedelanlægget, og vi anser DCB som en meget vigtig samarbejdspartner, når det gælder levering og idriftsættelse af den type anlæg.
Sideløbende samarbejder vi med DCB om et service-setup, hvilket betyder, at vores kunder får serviceret deres krananlæg hurtigt og professionelt samtidig med, at der foretages service på andre komponenter på deres kedelanlæg med et minimum af udetid til følge.
Alt andet lige, forventer vi også i fremtiden, at bruge DCB som samarbejdspartner og leverandør på tilsvarende anlæg."

- Leif Hornbak, Salgschef, Tjæreborg Industri A/S